Η Μπακογιάννη "φτύνει" εκεί που σε λίγο καιρό θα "γλύφει"!

Η κυρία Μπακογιάννη μάλλον έχει ξεχάσει πως εδώ και τόσα χρόνια έγλυφε αυτούς που τώρα βρίζει! Έτσι είναι όμως αυτά...Το προεκλογικ...

Η κυρία Μπακογιάννη μάλλον έχει ξεχάσει πως εδώ και τόσα χρόνια έγλυφε αυτούς που τώρα βρίζει!
Έτσι είναι όμως αυτά...Το προεκλογικό παιχνίδι απαιτεί πολλές θυσίες"!

Διαβάστε τι είπε:

«Στις 6 Μαΐου κρίνεται το μέλλον των παιδιών μας» είπε και έκανε λόγο για πολιτικές δυνάμεις που ταΐζουν τον λαό με ψέματα.
«Αν έχουμε από τη μία πλευρά μια κυβέρνηση δύο αδιόρθωτων -Σαμαράς, Βενιζέλος- και από την άλλη Καμένο, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ με 120- 130 βουλευτές, θα είναι κόλαση», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη και ζήτησε την ψήφο των πολιτών.

Σε ερώτηση για την έκθεση Μπαρόζο που ζητά νέες περικοπές μισθών στον ιδιωτικό τομέα απάντησε πως κάνει λάθος ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Συμπλήρωσε πάντως ότι το κόμμα της είναι το μόνο που στηρίζει την πολιτική των μεταρρυθμίσεων και σύμφωνα με όλες τις σοβαρές εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι σταθερά μέσα στη Βουλή.

Χαρείτε λοιπόν αυτή που θέλει να μας σώσει όλους...Ας γελάσουμε καλύτερα!
Αν και τα "πρόβατα" που θα τους ψηφίσουν δεν καταλαβαίνουν, εμείς ελπίζουμε σε όλους τους υπόλοιπους που έχουν νιώσει στο πετσί τους την αθλιότητα που μας έχουν οδηγήσει!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item