Ο "αιώνιος" δημόσιος υπάλληλος, ο Πάγκαλος ήξερε λέει για τις λαμογιές του Τσοχατζόπουλου αλλά δεν έκανε τίποτα...

«Βεβαίως είχα γνώση» απάντησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε ερώτηση για το εάν  ήξεραν ο ίδιος και οι άλλοι υπουργ...

«Βεβαίως είχα γνώση» απάντησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε ερώτηση για το εάν  ήξεραν ο ίδιος και οι άλλοι υπουργοί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ για τις μίζες, στη συνέντευξή του σήμερα το πρωί,  στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της τηλεόρασης του Σκάι,  με αφορμή την υπόθεση Τσοχατζόπουλου!


Όπως διευκρίνισε ο ίδιος όμως,  δεν μπορούσε να τοποθετηθεί δημόσια γιατί δεν είχε στοιχεία. « Αυτό το ξέρουμε και στη γειτονιά μας. Ξέρουμε ότι ο τάδε κάνει κάτι. Μπορείς να το πεις αυτό χωρίς στοιχεία;» διερωτήθηκε. Πάντως ο κ. Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι  «όλοι το βλέπαμε  και το συζητάγαμε» σχετικά με τη στάση του πολιτικού κόσμου απέναντι στις εμφανείς ενδείξεις πλουτισμού του κ. Τσοχατζόπουλου. Δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο να «υπάρχουν άλλοι που έχουν βάλει το χέρι στο μέλι».


Για το ότι αποφάσισε να μην θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε: «Έδωσα δικαιολογίες ειλικρινείς που  δεν λέγονται εύκολα. Είπα ότι είμαι 73 ετών και 32 χρόνια βουλευτής… Σε μια χώρα που λένε όλοι ότι πρέπει να ανανεωθεί η Βουλή δεν άκουσα κανέναν  να το επαινέσει». Με το γνωστό του αθυρόστομο ύφος όμως  χαρακτήρισε «μπούρδες» αυτά που λέγονται ότι «δεν πείθει πλέον» και ότι δεν θα  εκλεγόταν εάν κατερχόταν υποψήφιος για μια ακόμη φορά.


Ισχυρίσθηκε ακόμη για το «μαζί τα φάγαμε» ότι με όλα τα πρόσφατα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας  (για το ΙΚΑ, τον κοινωνικό τουρισμό κλπ) δικαιώθηκε.  «Δικαιώνομαι απόλυτα… Δεν εννοούσα για τα φαγητά,  γιατί κάποιοι λένε ότι είσαι χοντρός, εσύ θα τα φας».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item