Μας εκβιάζουν ως υπεύθυνους αν καταστραφεί το ευρώ μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου

Όπως βλέπεται συνεχίζουν και φοβούνται την αντίδραση του κόσμου και γι'αυτό ουσιαστικά μας εκβιάζουν λέγοντας μας πως από το τι θα ψ...

Όπως βλέπεται συνεχίζουν και φοβούνται την αντίδραση του κόσμου και γι'αυτό ουσιαστικά μας εκβιάζουν λέγοντας μας πως από το τι θα ψηφίσουν οι Έλληνες θα κριθεί αν θα καταστραφεί το ευρώ ή όχι!

Δεν μας λένε όμως πως το ευρώ, θέλουν δεν θέλουν θα καταστραφεί καθώς ήταν προβληματικό από την αρχή και η διαχείριση της κρίσης στην Ευρώπη άργησε πάρα πολύ να αντιμετωπιστεί με τα αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα...

Στις συνέπειες των επικείμενων εθνικών εκλογών αναφέρεται το γερμανικό περιοδικό Focus σε σημερινό του δημοσίευμα, ενώ εκφράζονται έντονες ανησυχίες για την πορεία του ευρώ.

"Η 6η Μαΐου μπορεί να αποβεί μοιραία ημέρα για το ευρώ", υποστηρίζει ο αρθρογράφος στις οικονομικές σελίδες της διαδικτυακής έκδοσης του Focus, συνδέοντας τους λόγους των φόβων του με τις εκλογές που θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα σε Ελλάδα και Γαλλία.

"Οι βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα και ο 2ος και αποφασιστικός γύρος των γαλλικών προεδρικών αποκτούν τεράστια σημασία, γιατί θα κριθεί η τύχη των προγραμμάτων διάσωσης και επομένως το μέλλον του κοινού νομίσματος", υποστηρίζει ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle: "Κυρίως η προσφυγή στις κάλπες στην Ελλάδα είναι ζωτικής σημασίας. Γιατί τα δύο μεγάλα κόμματα που έχουν δεσμευτεί απέναντι στις Βρυξέλλες να τηρήσουν πολιτική λιτότητας παρά το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, δεν συγκεντρώνουν μαζί ούτε και το απαραίτητο μίνιμουμ του 36%".

Ο αρθρογράφος διερωτάται τι θα γίνει με το πρόγραμμα διάσωσης μετά τις εκλογές σε περίπτωση που δεν συγκροτηθεί σταθερή κυβέρνηση συνασπισμού, μια που ακόμη και ο πιθανότερος πρωθυπουργός μετά τις εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς, με βαριά καρδιά δέχθηκε το πρόγραμμα λιτότητας.
"Σε περίπτωση που κλιμακωθεί και πάλι η κατάσταση παρά τις προσπάθειες απομόνωσης της Ελλάδας, η κρίση θα συμπαρασύρει και τις άλλες χώρες με δημοσιονομικά ελλείμματα. Η Ισπανία χρειάζεται βοήθεια και πιθανότατα και η Ιταλία.

Έτσι όπως τα κάνατε παλιό άχρηστοι καλά να πάθετε...Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item