Κόβεται το αναλογικό σήμα στην Αττική στις 20 Ιουλίου για να μας αναγκάσουν να πάρουμε όλοι ψηφιακό αποκωδικοποιητή

Χωρίς σήμα αναλογικής τηλεόρασης θα είναι η Αττική από τις 3:00 τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 2012! Όσοι κάτοικοι του λεκανοπεδίου Ατ...

Χωρίς σήμα αναλογικής τηλεόρασης θα είναι η Αττική από τις 3:00 τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 2012!


Όσοι κάτοικοι του λεκανοπεδίου Αττικής δεν διαθέτουν αποκωδικοποιητή, δεν θα έχουν τηλεοπτική εικόνα, αφού σταματάει η αναμετάδοση σήματος από τον Υμηττό!


Στις 20 Ιουλίου, τα δημόσια κανάλια εθνικής εμβέλειας εκτός των ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, και τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας θα κλείσουν το αναλογικό τους σήμα από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός» και θα εκπέμπουν, πλέον, μόνο ψηφιακά.


Οι ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3 θα κλείσουν το αναλογικό τους σήμα και θα εκπέμπουν μόνο ψηφιακά, με το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων 2012, στις 17 Αυγούστου 2012. Από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός» εκπέμπεται ήδη ψηφιακό σήμα.Γενικότερα, η διακοπή της εκπομπής αναλογικού σήματος από τον Υμηττό, σε δυο φάσεις:


-Αρχικά στις 20 Ιουλίου θα διακοπεί η εκπομπή αναλογικού σήματος για τα δημόσια και ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας (ALPHA, ANT1,ALTER, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR) τα οποία και θα εκπέμπουν πλέον μόνο ψηφιακά από το συγκεκριμένο Κέντρο Εκπομπής


- Η ΕΡΤ - λόγω της μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων - θα διακόψει την εκπομπή του αναλογικού σήματος στα κανάλια ΕΤ, ΝΕΤ, ΕΤ3 στις 17 Αυγούστου 2012.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item