Με face control η είσοδος των πολιτών στο Σύνταγμα - 7000 αστυνομικοί και ελεύθεροι σκοπευτές θα βρίσκονται εκεί!

Οπότε αυτό που εμείς θα προτείνουμε είναι να μην πατήσει κανένας το πόδι του στην παρέλαση στο Σύνταγμα! Αντίθετα να πάει ο κόσμος στις...

Οπότε αυτό που εμείς θα προτείνουμε είναι να μην πατήσει κανένας το πόδι του στην παρέλαση στο Σύνταγμα!
Αντίθετα να πάει ο κόσμος στις μικρές κατά περιοχή παρελάσεις για να απολαύσουν την 25η Μαρτίου όπως πρέπει και με τον δέοντα σεβασμό!
Γιατί αυτό το έκτρωμα που θέλουν να το ονομάσουν "προφυλάξεις" δεν υπήρχε ούτε στις παρελάσεις του Παπαδόπουλου!
Χούντες ε παλιο-χούντες!


Μερικά... χιλιόμετρα κάγκελα θα στηθούν σε δύο και τρεις σειρές (κατά περίπτωση) περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος.


Εντός και εκτός των ... κάγκελων θα παραταχθούν με μέτωπο προς τα έξω μερικές χιλιάδες αστυνομικοί. Τουλάχιστον 7.000 αστυνομικοί θα είναι επί ποδός μόνο στην Αττική.


Πέριξ της πλατείας Συντάγματος και κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθούν ο Στρατός και τα Σώματα Ασφαλείας, θα αναπτυχθούν ούτε λίγες, ούτε πολλές 40 διμοιρίες των ΜΑΤ, με διαταγή για διακριτική παρουσία, αλλά και για δυναμική επέμβαση σε περίπτωση ανάγκης.


Από... ψηλά θα υπάρχουν δεκάδες ζευγάρια μάτια που θα παρακολουθούν. Θα είναι αστυνομικοί των ΕΚΑΜ και ... άλλων υπηρεσιών με διόπτρες που θα παρακολουθούν για ύποπτες κινήσεις.
Όλα αυτά σε ένας ευρύτερο κλοιό γύρο από την πλατεία στην οποία από τέσσερις προκαθορισμένες εισόδους που θα καθορίζονται από τα κάγκελα θα μπουν μόνο όσοι διαθέτουν την αντίστοιχη πρόσκληση, ενώ ως και οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες αυτή τη φορά δεν θα έχουν ελευθέρας στις κινήσεις τους. Αντίθετα έχει προκαθοριστεί ο χώρος που θα στέκονται.


Όσο κανείς πλησιάζει στην εξέδρα των επισήμων, τόσο θα αυξάνονται τα μέτρα με επάλληλους κύκλους ασφαλείας.


Εκτός του ότι πολύ περιορισμένος αριθμός πολιτών θα περάσει από την πλευρά της πλατείας όπου βρίσκεται η Βουλή πέριξ της εξέδρας τα μέτρα θα θυμίζουν ... επίσκεψη Αμερικανού προέδρου.


Έχει μάλιστα προβλεφθεί σχέδιο διαφυγής του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού , ενώ αντίστοιχο σχέδιο προβλέπεται και για την άφιξή τους από το Μέγαρο της Βουλής προς το χώρο της παρέλασης.

Σε επίκαιρες θέσεις θα αναπτυχθούν και οι λεγόμενες ευέλικτες ομάδες της ΕΛ.ΑΣ που μπορούν να κινηθούν άμεσα όπου χρειαστεί. Μοτοσυκλετιστές δηλαδή κατά δεκάδες θα αναπτυχθούν στον εξωτερικό κύκλο του σχεδίου των μέτρων ασφάλειας από τη Συγγρού ως την Κηφισίας και από το Κολωνάκι ως την Πανεπιστημίου.


Αυτά κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Πριν θα ακολουθηθεί και σχέδιο... αλά πολυτεχνείο, με προληπτικούς ελέγχουν και αντίστοιχες προσαγωγές.


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. να μην παει κανενας,τετοια παρελαση αξιζει μονο σε αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item