Θέλετε να μάθετε το εισόδημα που δήλωσε ο Μπερλουσκόνι;;;

Αφήστε αυτά που δεν δήλωσε καλύτερα γιατί θα φτάσουμε σε μεγάλα νούμερα! Το εισόδημα λοιπόν που δήλωσε ο αγαπητός "πηδηχτούλ...

Αφήστε αυτά που δεν δήλωσε καλύτερα γιατί θα φτάσουμε σε μεγάλα νούμερα!

Το εισόδημα λοιπόν που δήλωσε ο αγαπητός "πηδηχτούλης", πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι...


48 εκατομμύρια ευρώ!!!!

Ναι ξαναδιαβάστε το, το νούμερο δεν πρόκειται να αλλάξει...48 εκατομμύρια εισόδημα δήλωσε ο Μπερλουσκόνι!
Ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ακριβώς 48,18 εκατομμύρια ευρώ εισόδημα το 2011, περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με στοιχεία για τα εισοδήματα των πολιτικών που δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα από τη Βουλή.

Μάλιστα είναι τέτοιο το ύψος της περιουσίας του (συγκεκριμένα 5,9 δισ. δολάρια περίπου) και τοποθετείτε από το περιοδικό Forbes στην 169η θέση παγκοσμίως(!!!) με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο!

Στις αλλαγές των περιουσιακών στοιχείων του Μπερλουσκόνι συγκαταλέγεται η αγορά βίλας στη Λαμπεντούζα, το μικρό ιταλικό νησί που το περασμένο καλοκαίρι κατακλύσθηκε από κύμα λαθομεταναστών. Ο Μπερλουσκόνι είχε δεσμευτεί ενώπιον των κατοίκων του νησιού ότι θα αγόραζε σπίτι εκεί για να τους αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για τα προβλήματά τους.

Αντιθέτως, ο Καβαλιέρε πούλησε έκταση που είχε αγοράσει την Αντίγκουα, νησί της Καραϊβικής, όπου ωστόσο διαθέτει μια ακόμα έκταση και μια βίλα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item