Ράιχενμπαχ: "Το εισόδημα των Ελλήνων μειώθηκε διπλάσια σε σύγκριση με αυτό των Ιρλανδών και των Πορτογάλων"

Νωρίς θυμηθήκατε να το πείτε και αυτό όπως και πολλά άλλα...Το θέμα όμως είναι πως εμείς έχουμε χάσει τα διπλάσια αλλά πάλι δεν βλέπουμε...

Νωρίς θυμηθήκατε να το πείτε και αυτό όπως και πολλά άλλα...Το θέμα όμως είναι πως εμείς έχουμε χάσει τα διπλάσια αλλά πάλι δεν βλέπουμε φως στο "ατελείωτο" τούνελ που μας έχετε βάλει!
Αντιθέτως η Ιρλανδία αρχίζει και κάνει κάποια θετικά βήματα και δυστυχώς η Πορτογαλία βαδίζει στα χνάρια τα δικά μας...


«Ο ελληνικός λαός έχει ήδη κάνει πολύ μεγάλες θυσίες. Το εισόδημα των Ελλήνων έχει μειωθεί σε διπλάσιο βαθμό σε σύγκριση με το εισόδημα στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία» τόνισε ο κ. Ράιχενμπαχ, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με θέμα τη β' τριμηνιαία έκθεση για την Ελληνική οικονομία.


Αναπτυξιακά μέτρα τον Απρίλιο


Ο κ. Ράιχενμπαχ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, εκτιμώντας ότι μετά το PSI «είναι δυνατόν να υπάρξει μια νέα αρχή πάνω σε μια νέα βάση».


Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης, μετά και τη συνάντηση του προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ανακοινώσει τον Απρίλιο μέτρα για την προώθηση της ανάπτυξης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item