Πήρε... φόρα ο Σόιμπλε και δεν αποκλείει και τρίτο "πακετάκι" για την Ελλάδα!

Όπως μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να καταλάβετε, μας έχουν περάσει για πρόβατα και κάνουν ότι γουστάρουν στην Ελλάδα! Μας λέει λοιπόν...


Όπως μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να καταλάβετε, μας έχουν περάσει για πρόβατα και κάνουν ότι γουστάρουν στην Ελλάδα!
Μας λέει λοιπόν στα ίσα ότι μέχρι το 2020 κανείς δεν μπορεί να ξέρει εάν η Ελλάδα θα φτάσει στο 120% του ΑΕΠ, που είναι ο στόχος!
Γι'αυτό λέει μπορεί να χρειαστούμε και άλλον πακέτο "βοήθειας".


Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» ο Σόιμπλε είπε οτι "είμαι πεπεισμένος ότι λάβαμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις λαμβάνοντας υπόψη το κλίμα αβεβαιότητας".

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι «κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Η ανάλυση της τρόικας προβλέπει ότι η Ελλάδα θα επιτύχει ένα δημόσιο χρέος στο 120,5% του ΑΕΠ το 2020, ο στόχος θα επιτευχθεί αν η Ελλάδα σεβαστεί τις δεσμεύσεις του δεύτερου πακέτου βοήθειας, αλλά μιλάμε για μια προθεσμία οκτώ ετών. Δεν μπορεί να δοθεί εγγύηση επιτυχίας 100%».

Για τον Γερμανό υπουργό «κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι η Ελλάδα μπορεί να χρειαστεί ένα νέο πακέτο στήριξης».

Οι θυσίες, που ζητήθηκαν από τους Έλληνες για να μείνουν στο ευρώ, δεν είναι υπερβολικές σύμφωνα με τον Σόιμπλε, ο οποίος υπογράμμισε ότι «ο κατώτατος μισθός έφθασε στο επίπεδο αυτού των Ισπανών».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item