Κράξιμο Ελλήνων φοιτητών στον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση σε ομιλία του στη Χάγη!

Δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε πουθενά...Τα αίσχη σας, θα σας ακολουθούν για μια ζωή και όλοι οι Έλληνες θα φροντίζουν να σας το θυμίζουν! ...

Δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε πουθενά...Τα αίσχη σας, θα σας ακολουθούν για μια ζωή και όλοι οι Έλληνες θα φροντίζουν να σας το θυμίζουν!
Αυτό να έχετε πάντα στο μυαλό σας γιατί το τέλος της χούντας σας πλησιάζει...


Τη Πέμπτη ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης μετέβη στην Χάγη και στο Ινστιτούτο Clingendael όπου κλήθηκε να μιλήσει για την "ανάπτυξη μετά τη μεταρρύθμιση".


Ωστόσο κατά τη διάρκεια της ομιλίας Έλληνες φοιτητές που ζουν στην Ολλανδία παρενέβησαν λέγοντας πως ο υπουργός αναφέρει ψευδή και ανακριβή στοιχεία.


"Δεν μπορεί να λέει ψέματα στον κόσμο και να παρουσιάζει λανθασμένα στοιχεία και αριθμούς την στιγμή που κάποιοι στην Ελλάδα μπορεί να πάνε στη φυλακή για το έλλειμμα του 2009", τόνισαν.
"Η φύση των μεταρρυθμίσεων και των μέτρων για τη λεγόμενη ανάπτυξη δεν είναι τίποτε περισσότερο από τις ίδιες νεοφιλελεύθερες συνταγές που έχουν εφαρμοστεί σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο".


Ο κ. Γιαννίττης παραδέχτηκε ότι όλες οι μέχρι τώρα οι πολιτικές έχουν αποτύχει θεαματικά, επισημαίνοντας ότι το φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα είναι άδικο και υπέρ των πλουσίων, ενώ συμφώνησε ότι το κοινωνικό κόστος είναι δυσβάσταχτο.


Και παρόλο που ο ίδιος ήταν μέλος της κυβέρνησης που είχε εφαρμόσει τα μέτρα αυτά, προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ.


Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item