Το ζήτημα με τα στρατόπεδα των λαθρομεταναστών καλά κρατούν - Δείτε την λίστα

Όπως έχουμε ξανά αναφέρει επανελειμένα σε αυτό το ιστολόγιο, πάντα λίγο πριν τις εκλογές το "HOT topic" που ασχολούνται τα κ...

Όπως έχουμε ξανά αναφέρει επανελειμένα σε αυτό το ιστολόγιο, πάντα λίγο πριν τις εκλογές το "HOT topic" που ασχολούνται τα κόμματα για να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψήφους, είναι οι τρομοκράτες και φυσικά το ζήτημα με τους λαθρομετανάστες!
Το θέμα με τους τρομοκράτες έχει κοπάσει εδώ και πάρα πολύ καιρό καθώς οι απίστευτες ελληνικές αρχές έχουν συλλάβει σχεδόν όλα τα μέλη τους!

Έτσι λοιπόν πιάσαμε την γνωστή καραμέλα των λαθρομεταναστών!
Για να δούμε πόσο θα τραβήξει και αυτή η ενέργεια των αρχών του τόπου...

Αν και ακόμη τα στρατόπεδα που θα μεταλλαχθούν σε κλειστά κέντρα φιλοξενίας είναι ακόμη στα χαρτιά η ΕΛ.ΑΣ ξεκινάει σειρά από “σκούπες” που εκτός του προεκλογικού χαρακτήρα θα έχουν και τη λειτουργία δοκιμής για το μέλλον.

Προς το παρόν προπαθούν να διαχειριστούν τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών που αντιδρούν.Κανείς δεν θέλει να έχει στη περιοχή του στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών και οι περισσότεροι επικαλούνται θέματα ασφαλείας.

Δείτε την λίστα:

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item