Επιστρέφει η "Ελευθεροτυπία";;;

Η «Ελευθεροτυπία» υπήρξε διαχρονικά η κατεξοχήν εφημερίδα των δημοσιογράφων, στηριζόμενη στην αξία και τις δημιουργικές εμπνεύσεις του ...

Η «Ελευθεροτυπία» υπήρξε διαχρονικά η κατεξοχήν εφημερίδα των δημοσιογράφων, στηριζόμενη στην αξία και τις δημιουργικές εμπνεύσεις του ανθρώπινου δυναμικού της. Γι’ αυτό και η επιλογή της Μάνιας Τεγοπούλου να συζητήσει την Παρασκευή με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και της ΕΣΗΕΑ την πρότασή της για επανακυκλοφορία της «Ελευθεροτυπίας», στέλνει το μήνυμα ότι η πρόταση της σημερινής ιδιοκτήτριας της ιστορικής εφημερίδας δεν στερείται πραγματικών προθέσεων.


Η Μάνια Τεγοπούλου λοιπόν ενημέρωσε με επιστολή της τους περίπου 600 εργαζομένους της εφημερίδας ότι καταθέτει πρόταση για την επανακυκλοφορία της εφημερίδας. Και ζήτησε την ουσιαστική βοήθειά τους, κάτι ωστόσο που για να δρομολογηθεί, θα πρέπει να λυθούν προηγουμένως κρίσιμες εκκρεμότητες, οι οποίες αφορούν κυρίως τα χρέη της εφημερίδας.


Σε κάθε περίπτωση, η ενδεχόμενη επιστροφή της «Ελευθεροτυπίας» στα περίπτερα, θα σηματοδοτήσει μια θετική εξέλιξη για τον χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας, και θα ξαναδώσει βήμα σε μια αιρετική φωνή, σε αντίθεση με την ισοπέδωση της ενοχικής σιωπής, που παρατηρείται σήμερα, από τα μεγάλα και παραδοσιακά ΜΜΕ και εφημερίδες.


ΠΗΓΗ : statesmen.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item