Πάγκαλος: «Βλέπω συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και μετά τις εκλογές»

Ο Πάγκαλος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής", αποκάλυψε ότι γίνονται συζητήσεις -ανεπίσημες- για μετεκλο...

Ο Πάγκαλος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής", αποκάλυψε ότι γίνονται συζητήσεις -ανεπίσημες- για μετεκλογική συνεργασία μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, στις οποίες μετέχουν βουλευτές, συνδικαλιστές, πολιτικά στελέχη, διανοούμενοι και επιχειρηματίες.

Ωστόσο, ο ίδιος απέφυγε να πει ποιον στηρίζει για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και ζήτησε εκλογές από τη βάση με κάλπη.

Χαρακτήρισε «ανίκανους και ανυπόληπτους» όσους διαχειρίστηκαν την κρίση και εν συνεχεία, όταν απομακρύνθηκαν, προχώρησαν σε κριτική, και «αισχρή περίπτωση» τους λεγόμενους «κηπουρούς» του Γιώργου Παπανδρέου.

Τέλος, επιτέθηκε για άλλη μια φορά με σφοδρότητα εναντίον των τριών κομμάτων της Αριστεράς για τις «βίαιες πράξεις των οπαδών τους» και τόνισε ότι το μόνο αριστερό κόμμα που αναγνωρίζει είναι το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item