Μπορείτε να γελάσετε ελεύθερα - Ο Βενιζέλος λέει στην κοινοβουλευτική του ομάδα ότι μπορούν να κερδίσουν τις εκλογές!

Με τον Ευάγγελο Βενιζέλο τώρα πια πρόεδρο συνεδρίασε για πρώτη φορά η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, σήμερα το μεσημέρι! Ως συνήθω...

Με τον Ευάγγελο Βενιζέλο τώρα πια πρόεδρο συνεδρίασε για πρώτη φορά η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, σήμερα το μεσημέρι!

Ως συνήθως πέρα από τις ευχαριστίες στο κόμμα που τον ψήφισαν και κατάφερε επιτέλους να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άρχισε την γνωστή τακτική, να λέει όλα τα άσχημα και τα στραβά των άλλων κομμάτων (βλέπε ΝΔ και Αριστερά) αλλά τα του ΠΑΣΟΚ όλα μέλι-γάλα!
Έτσι είναι αυτά...Όταν τα μυαλά μας είναι πάνω από το κεφάλι μας δεν βλέπουμε τα δικά μας τα "κέρατα" αλλά μόνο των άλλων!


Ο κ. Βενιζέλος συνόψισε τις βασικές προτεραιότητες για το ΠΑΣΟΚ: ενότητα, ανανέωση, αξιοκρατία, υπευθυνότητα και τελικά νίκη.

Ευχαρίστηκε τα μέλη της ΚΟ -της ηρωϊκής Κοινοβουλευτικής Ομάδας όπως την χαρακτήρισε- που δεν δείλιασε να στηρίξει δύσκολα μέτρα, και σε πολλές περιπτώσεις, άδικα.

Τέλος, στο ερώτημα περί αυτοδυναμίας ενός κόμματος, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «για εμάς το ζητούμενο είναι μια αυτοδύναμη Ελλάδα».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item