Ετοιμάζουν τον Παπα-δήμ(ι)ο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;;;

Mε την ολοκλήρωση του PSI και της δανειακής, τελειώνει και ο περιπετειώδης βίος της κυβέρνησης Παπαδήμου. Όλα δείχνουν ότι πάμε για εκλο...

Mε την ολοκλήρωση του PSI και της δανειακής, τελειώνει και ο περιπετειώδης βίος της κυβέρνησης Παπαδήμου. Όλα δείχνουν ότι πάμε για εκλογές στις 29 Απριλίου, αν και ορισμένοι επιχειρούν να τις τραβήξουν μέχρι τις 6 ή τις 13 Μαΐου. Οι περισσότεροι πάντως συμφωνούν ότι η Βουλή θα κλείσει για το Πάσχα και θα ανοίξει μετά τις εκλογές, εντελώς ανανεωμένη.


Ακόμα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής παραδέχθηκε το …μοιραίο και δήλωσε χθες ότι η ανταλλαγή των ομολόγων θα ολοκληρωθεί μέχρι της 12 Απριλίου και μέχρι τότε θα τελειώσει και το έργο της κυβέρνησης.


Ερωτηθείς ειδικότερα εάν οι εκλογές θα διεξαχθούν 29 Απριλίου ή 6 Μαΐου, όπως ακούγεται, ο κ. Καψής απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία, επαναλαμβάνοντας πως το κυβερνητικό έργο «ολοκληρώνεται μέσα σε έναν τέτοιο χρονικό ορίζοντα» και πως «από εκεί και πέρα επαφίεται στα κόμματα φυσικά».


Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, κάποιοι κοινοτικοί αξιωματούχοι έχουν ως φαίνεται ενθουσιαστεί τόσο πολύ με τις … γραμματοκομιστικές ικανότητες του κ. Λουκά που συστήνουν να μην γίνουν εκλογές για να συνεχίσουν να τον απολαμβάνουν. Αν όμως οι εκλογές είναι αναπόφευκτες τότε οι ίδιοι αξιωματούχοι λένε πως καλό θα ήταν να είναι πάλι πρωθυπουργός ο Παπαδήμος ή κάποιος σαν κι αυτόν.  Αυτό που σας γράφουμε δεν είναι φήμη, ή διαρροή, αλλά αναφέρεται σε επίσημο έγγραφο που σύντομα θα βγει στην δημοσιότητα.


Επειδή όμως οι εκλογές είναι αναπόφευκτες προσέξτε τώρα το παιχνίδι που παίζεται:


Οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών που τα λένε αυτά, γνωρίζουν καλύτερα από εμάς ότι ο κ. Παπαδήμος δεν κάνει για πρωθυπουργός. “Δεν το έχει”, πως να το κάνουμε. Απόδειξη ο ανασχηματισμός που έδειξε ότι δεν έχει ούτε την δύναμη ούτε την πυγμή να επιβληθεί στην  κυβέρνηση του.


Επειδή λοιπόν ο κ. Παπαδήμος δεν κάνει για πρωθυπουργός, οι σπόνσορές του πιέζουν για αναβολή των εκλογών και τον προβάλλουν για επόμενο πρωθυπουργό για να κάνουν “ντηλ” και να τον πάνε στην … Προεδρία της Δημοκρατίας;


Απίστευτο; Καθόλου και μάλιστα πολύ ελληνικό.


Το ευτύχημα πάντως είναι ότι αυτές τις τελευταίες ημέρες δεν θα έχουμε υπουργό Οικονομικών τον Βενιζέλο και όπως και να το κάνεις κάποια μέτρα και χαράτσια θα γλιτώσουμε.


ΠΗΓΗ : antinews.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item