Παπουτσής: "Τα χημικά είναι η πιο ήπια μορφή αντίδρασης"

Τι μας λες βρε Καραγκιόζη και "Κ" κεφαλαίο;;;; Υπεραμύνθηκε λέει τους κατοίκους και έκανε ότι ήταν δυνατό για να συγκρατηθ...

Τι μας λες βρε Καραγκιόζη και "Κ" κεφαλαίο;;;;

Υπεραμύνθηκε λέει τους κατοίκους και έκανε ότι ήταν δυνατό για να συγκρατηθούν οι αστυνομικές δυνάμεις!
Χα χα χα ας γελάσουμε καλύτερα!
Και ακόμα χειρότερα μας εκβιάζει έμμεσα λέγοντας πως τα χημικά είναι η πιο ήπια μορφή (καρκίνου θα λέγαμε εμείς) καθώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν πλαστικές σφαίρες και πεπιεσμένο νερό!!!

"Τα χημικά είναι η πιο ήπια μορφή αντίδρασης σε όλη την Ευρώπη. Δεν είναι πλαστικές σφαίρες, δεν είναι νερά. Δέχθηκα κριτική επειδή δεν επέτρεψα αυτό για το οποίο με κατηγορούσαν: για αστυνομικό κράτος. Αν είχαμε αστυνομικό κράτος θα είχαμε νεκρούς στην Αθήνα ", αυτό υποστήριξε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στο REAL FM .

Ο κ. Παπουτσής υποστήριξε ότι σε όλες τις διαδηλώσεις η εντολή ήταν για αυτοσυγκράτηση των αστυνομικών δυνάμεων με στόχο να προστατευθούν τα δικαιώματα, η ζωή και η περιουσία των πολιτών ενώ υποστήριξε ότι έγιναν συνολικά 1700 συλλήψεις κουκουλοφόρων ενώ σε όποιες περιπτώσεις υπήρχαν εκτροπές στη διάρκεια της εμπλοκής επιβλήθηκαν αυστηρές ποινές.

Ο πρώην υπουργός επανέλαβε ότι κάποιοι στην κυβέρνηση του ζητούσαν...την ισοπέδωση των κατοίκων της Κερατέας ή των συγκεντρώσεων ενώ αντίθετα εκείνος επέμεινε στην ανάγκη να προστατευθούν οι ειρηνικές συγκεντρώσεις μέσα από τις οποίες όμως, όπως είπε, βγήκαν κάποιοι και ζητούσαν από τους καταστηματάρχες προκειμένου να μην τους κάψουν τα μαγαζιά.


ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item