Μήπως να στήσουμε και άγαλμα στον Παπαδήμο επειδή παραιτήθηκε από τον μισθό του;;; Δεν φτάνει που είναι αντισυνταγματικά στην εξουσία...

Άντε για να μην τρελαθούμε κιόλας! Το ότι δεν δέχτηκε από την αρχή τον μισθό, είναι προς τιμήν του φυσικά, αλλά ας ηρεμήσουμε καλύτερα...


Άντε για να μην τρελαθούμε κιόλας! Το ότι δεν δέχτηκε από την αρχή τον μισθό, είναι προς τιμήν του φυσικά, αλλά ας ηρεμήσουμε καλύτερα.
Πρώτα απ'όλα είναι αντισυνταγματικός καθώς δεν του έδωσε αυτή τη θέση ο λαός αλλά ο Παπανδρέου και δεύτερον έχει προχωρήσει σε τέτοιο εξευτελισμό του ελληνικού λαού που ότι και να κάνει δεν "σώζεται" μπροστά στα μάτια του λαού με τίποτα!

Σύμφωνα με "Τα Νέα", την απόφαση να παραιτηθεί από τον μισθό του, την είχε πάρει ο Λουκάς Παπαδήμος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την πρωθυπουργία.

Η άρνηση του Λουκά Παπαδήμου να εισπράττει την λεγόμενη πρωθυπουργική χορηγία -δηλαδή το μισθό του- αποκαλύφθηκε χτες στις Βρυξέλλες από τυχαία ερώτηση ενός δημοσιογράφου.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item