Νέα κωλοτούμπα του Παπαδήμου για τον νόμο περί Παιδείας

Μόλις χθες ο κ. Παπαδήμος επέπληττε τον κ. Μπαμπινιώτη για τις αλλαγές που θέλει να κάνει στο νόμο Διαμαντοπούλου για την Παιδεία. Και π...

Μόλις χθες ο κ. Παπαδήμος επέπληττε τον κ. Μπαμπινιώτη για τις αλλαγές που θέλει να κάνει στο νόμο Διαμαντοπούλου για την Παιδεία. Και πριν συμπληρωθούν 24 ώρες φαίνεται να αλλάζει στάση. Φταίει η απειλή παραίτησης εκ μέρους του υπουργού του;

"Ο νόμος για την ανώτατη Παιδεία πρέπει να εφαρμοστεί και θα εφαρμοστεί. Αυτή είναι η θέση η δική μου, της κυβέρνησης και του υπουργού Παιδείας", είπε αρχικά ο κ. Παπαδήμος στη Βουλή. "Και ο λόγος είναι", συνέχισε ο πρωθυπουργός, "ότι θα συντελέσει στην ουσιαστική αναβάθμιση των ανώτατων ιδρυμάτων".

Η συνέχεια όμως της δήλωσης του πρωθυπουργού δείχνει ότι το μπάχαλο συνεχίζεται και ότι με τον τρόπο του καλύπτει τον κ. Μπαμπινιώτη. 

"Η αλήθεια είναι ότι ο νόμος κατά το 2011 δεν είχε εφαρμοστεί στην πράξη, παρά μόνον σε ένα έναν αριθμό ΤΕΙ", είπε και συνέχισε: "προκύπτει λοιπόν εκ του αποτελέσματος ότι υπάρχουν προβλήματα και δυσλειτουργίες. Πρέπει να εξετάσουμε λοιπόν με ποιον τρόπο μπορούν να γίνουν ορισμένες βελτιώσεις».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item