Ισλανδία: "Να μπούμε στην ΕΕ, όχι με το ευρώ αλλά με το δολάριο"!!!

Η Ισλανδία άρχισε τις διαπραγματεύσεις για την ένταξή της στην ΕΕ τον Ιούλιο του 2010. Επί συνόλου 35 κεφαλαίων που απαιτούνται για την ...

Η Ισλανδία άρχισε τις διαπραγματεύσεις για την ένταξή της στην ΕΕ τον Ιούλιο του 2010. Επί συνόλου 35 κεφαλαίων που απαιτούνται για την ένταξή της, η Ισλανδία έχει ανοίξει τα 11 και έχει ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις για τα οκτώ.

Βέβαια σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας τον προηγούμενο μήνα, μόλις το 26,3% των Ισλανδών υποστηρίζουν την ένταξη στην ΕΕ, ενώ το 56,2% διαφωνεί.

Όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη έχουν τρομάξει τους Ισλανδούς που ενδέχεται και να ψηφίσουν όχι στην ένταξη της ΄χώρας στην Ε.Ε. και έτσι για να καμφθούν οι αντιδράσεις αφού η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι και κυρίως με νόμισμά της την Κορώνα έπεσε από την πρωθυπουργό η πρόταση για υιοθέτηση του δολαρίου Καναδά ως εθνικού νομίσματος της χώρας.
ΠΗΓΗ : capital.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item