Ο Πάγκαλος λέει πως δεν θα βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές γιατί είναι διεφθαρμένο το σύστημα - Ας γελάσουμε!

Και φυσικά πέρα από όλα τα άλλα τα τρομερά, είπε πως οι παρελάσεις είναι γελοίες και πως είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που τις διατηρε...

Και φυσικά πέρα από όλα τα άλλα τα τρομερά, είπε πως οι παρελάσεις είναι γελοίες και πως είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που τις διατηρεί!
Να σας ενημερώσουμε κ. Πάγκαλε (αν και δεν σας αξίζει το κύριος), ότι η παρέλαση γίνεται σε ένδειξη σεβασμού για ήρωες και γεγονότα που μας οδήγησαν αυτή τη στιγμή να ζούμε σε μια "ελεύθερη" χώρα, έστω και σε εισαγωγικά!
Επίσης δεν είμαστε αναγκασμένοι να ενστερνιζόμαστε ότι κάνει η Ευρώπη. Η Ευρώπη μπορεί να πάει να πνιγεί εμείς όμως όχι!


«Το πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο γι’ αυτό και αποσύρομαι». Αυτό τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ», ανακοινώνοντας ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές. 


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τάχθηκε στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου, λέγοντας ότι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, «δεν είναι βωβό πρόσωπο, αλλά ένα πρόσωπο που παράγει πολιτική». 


Σε ερώτηση σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών, είπε ότι είναι «άχαρη η σχετική συζήτηση. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρωθυπουργό».
Ο ίδιος δεν θεωρεί ότι η συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων αποτελεί ενδεδειγμένη λύση. Όπως είπε, «τα δύο μεγάλα κόμματα αποδεικνύουν ότι δεν μπορούν να κυβερνήσουν από κοινού ακόμη κι αν ένα μεγάλο μέρος των αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν είναι προδιαγεγραμμένο».


Όσον αφορά στις επιθέσεις κατά πολιτικών, ο Θ. Πάγκαλος δήλωσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό καθεστώς τρομοκρατίας των μειοψηφιών, ενώ χαρακτήρισε «γελοίες» τις παρελάσεις και ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να είναι η τελευταία χώρα της Ευρώπης που τις διατηρεί.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item