"Πολιορκημένοι" η Αθήνα από αστυνομικούς υπό των φόβο επεισοδίων στην παρέλαση!

Σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας αποφασίστηκε να μη στηθούν εξέδρες, ενώ στις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας το «φορτίο» έχουν αναλάβει τ...

Σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας αποφασίστηκε να μη στηθούν εξέδρες, ενώ στις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας το «φορτίο» έχουν αναλάβει τα αστυνομικά επιτελεία που ετοιμάζουν δρακόντεια μέτρα.


Οι εντολές που έχουν λάβει οι κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις σε Βόλο, Τρίκαλα, Πάτρα, Ηράκλειο, Τρίπολη, Αγρίνιο, Γιάννενα και Πύργο είναι να μην δοθεί κανένα ρεπό στους ενστόλους.Πάντως, η Αθήνα θα μετατραπεί σε... αστακό με τους περίπου 7.000 αστυνομικούς, ένστολους και με πολιτικά, να περιφρουρούν όλα τα γύρω σημεία για την αποφυγή επεισοδίων. Ήδη, έχει δοθεί εντολή στους αστυνομικούς, να προβαίνουν σε προσαγωγές υπόπτων προκειμένου να μη συμβούν επεισόδια ενώ είναι η πρώτη φορά που απαιτούνται ειδικές διαπιστεύσεις για τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους ώστε να μπορούν να καλύψουν τις παρελάσεις.


Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι όλο το κέντρο θα είναι αποκλεισμένο ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι φέτος για πρώτη φορά ο κόσμος δεν θα μπορεί να παρακολουθεί την παρέλαση από τα στενά της Γεωργίου Α' και της Όθωνος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτά τα σημεία θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ ο κόσμος θα συγκεντρωθεί  επί της οδού Ξενοφώντας ή κοντά στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου για να μην βρίσκεται κοντά στις εξέδρες των επισήμων.


ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item