Μας εκβιάζει και λέει πως θα παραμείνει πρωθυπουργός ο Παπαδήμος εάν ο κόσμος δεν υποστηρίξει κανένα από τα "παλιά" κόμματα

Το πήραν το μήνυμα οι ξένοι και ειδικά μετά τις εκλογές για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, όπου ψήφισε πολύ λίγος κόσμος παρά τα όσα προπαγανδίζουν ...

Το πήραν το μήνυμα οι ξένοι και ειδικά μετά τις εκλογές για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, όπου ψήφισε πολύ λίγος κόσμος παρά τα όσα προπαγανδίζουν τα ΜΜΕ, και έτσι αφού βλέπουν ότι δεν πρόκειται να βγει κόμμα (και αντίστοιχα πρωθυπουργός) με μεγάλη πλειοψηφία καθώς δεν θα τους στηρίξει ο κόσμος αποφάσισαν να αφήσουν τον Παπαδήμο στην θεσούλα του για να περάσει με την ησυχία του και όλα τα υπόλοιπα μέτρα που απομένουν για να εξαθλιώσουν τον ελληνικό λαό!

Έτσι λοιπόν σε συνέντευξή του ο αντισυνταγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδας Παπαδήμος έδωσε μια συνέντευξη στους Financial Times για να υπενθυμίσει ότι η χούντα είναι ακόμα εδώ!

Ο Λουκάς Παπαδήμος παραδέχεται πως είναι πιθανό ένα νέο πακέτο εξωτερικής βοήθειας εαν η χώρα δεν επιστρέψει στις αγορές ως το 2015, όμως αποκλείει νέο κούρεμα :'' Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να διασφαλίσουμε ότι αυτή ήταν και η τελευταία αναδιάρθρωση του ελληνικού κρατικού χρέους''.

Επίσης έμμεσα μας εκβιάζει ουσιαστικά καθώς αναφέρει πως δεν αποκλείει την περίπτωση παραμονής του στο Μαξίμου και μετά τις εκλογές εαν δεν υπάρξει αρκετή στήριξη για άλλον υποψήφιο.
Δηλαδή φοβούνται πως η επόμενη βουλή θα έχει "παράξενες" ισορροπίες από κόμματα μέσα και έτσι δεν θα μπορούν οι δυνάστες μας να περνάνε τα επόμενα Μνημόνια τους με την άνεση τους...

Στους Financial Times ο πρωθυπουργός εμφανίζεται βέβαιος και για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων από όποια κυβέρνηση προκύψει αλλά και για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.
''Αυτή είναι η θέληση της πλειοψηφίας των Ελλήνων και θα ληφθεί προσεκτικά υπ’ όψιν από τα πολιτικά κόμματα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item