Βενιζέλος: Αύριο στο ΠΑΣΟΚ αρχίζουμε ξανά... να κοροϊδεύουμε τον κόσμο!

Ο Βενιζέλος λοιπόν είναι έτοιμος αύριο να πανηγυρίσει την "τεράστια" νίκη του απέναντι σε.... κανέναν άλλο υποψήφιο για την πρ...

Ο Βενιζέλος λοιπόν είναι έτοιμος αύριο να πανηγυρίσει την "τεράστια" νίκη του απέναντι σε.... κανέναν άλλο υποψήφιο για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ!

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να καλέσει τα στελέχη και τους φίλους(αλήθεια πόσοι υπάρχουν ακόμα και πως νιώθουν αυτοί που ακόμα παραμένουν πιστοί θα ήταν μια ερώτηση που θα θέλαμε να μας απαντήσουν οι απανταχού φίλοι του ΠΑΣΟΚ), να μην λείψουν αύριο από την ψηφοφορία για να μπορέσει να πιάσει μεγάλο ποσοστό ο Βενιζέλος!

Δανειζόμαστε λοιπόν αυτό που αναφέρει πως "από αύριο στο ΠΑΣΟΚ, αρχίζουμε ξανά" να κοροϊδεύουμε τον κόσμο συμπληρώνουμε εμείς!


Το μήνυμά του καταλήγει με τη φράση «Αύριο αρχίζει η μάχη των επικείμενων εκλογών. Μαζί θα την κερδίσουμε».


Για να δούμε λοιπόν αύριο πόσοι συμφεροντολόγοι-κομματόσκυλα θα πάνε να ψηφίσουν τον Βενιζέλο για να παλέψουν να γλύψουν όσο το δυνατόν πιο πολύ για να κερδίσουν με το "σπαθί" τους μια θέση δίπλα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item