Θα παραιτηθεί ο Βενιζέλος όταν εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Δηλαδή αυτή τη Κυριακή 18 του μηνός, καθώς τότε έχουν οριστεί οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ με μοναδικό υποψήφιο βεβαίως τον Βενιζέ...

Δηλαδή αυτή τη Κυριακή 18 του μηνός, καθώς τότε έχουν οριστεί οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ με μοναδικό υποψήφιο βεβαίως τον Βενιζέλο!

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εν όψει της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 18 του μηνός, ο κ. Βενιζέλος σημειώνει: «Μόλις κλείσει ο κύκλος των εσωκομματικών διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ, έχω την υποχρέωση να οδηγήσω το κόμμα στις εκλογές με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Νομίζω δε, ότι η παρουσία μου στο Υπουργείο Οικονομικών, τα έφερε η τύχη έτσι και κυρίως τα έφερε η επιθυμία του ελληνικού λαού να επωμιστεί θυσίες, ή η ανοχή του, ή η συμπαράστασή του, η αγωνία του, έτσι ώστε να κλείσει ο κύκλος αυτός με ένα πολύ σημαντικό γεγονός, με την αλλαγή των όρων του δημοσίου χρέους, με την ελάφρυνση των νέων γενιών από ένα τεράστιο βάρος».

Στην επισήμανση της δημοσιογράφου, ότι αυτό σημαίνει την παραίτησή του από το υπουργείου την Κυριακή ή Δευτέρα, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να συνεχίσω να παίζω ένα διπλό ρόλο. Εφόσον αναλάβω και μόλις αναλάβω τα καθήκοντα του αρχηγού του μεγαλύτερου κόμματος αυτής της Βουλής, πρέπει να αφοσιωθώ στα καθήκοντα αυτά».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item