Μανώλης Γλεζός: "Από εκείνη την μέρα αντιμετωπίζω αναπνευστικά προβλήματα"

Κατάθεση στον πταισματοδίκη έδωσε ο Μανώλης Γλεζός, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τη ρίψη χημικών σε βάρος του και σε βάρ...

Κατάθεση στον πταισματοδίκη έδωσε ο Μανώλης Γλεζός, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τη ρίψη χημικών σε βάρος του και σε βάρος του Μίκη Θεοδωράκη. 


Η επίθεση με χημικά είχε γίνει κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας ενάντια στο δεύτερο Μνημόνιο, που οδήγησε στο «ολοκαύτωμα» του κέντρου της Αθήνας. 


Αστυνομικοί είχαν κάνει χρήση χημικών σε βάρος των δύο ανδρών, την ώρα που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο της Βουλής με σκοπό να επισκεφθούν τους Έλληνες βουλευτές.


Ο κ. Γλέζος φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του πταισματοδίκη ότι είχαν ενημερώσει για την επίσκεψή τους στη Βουλή, την επίμαχη μέρα, τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, ώστε να εξασφαλιστεί γι' αυτούς αστυνομική προστασία. 


Φέρεται επίσης να υποστηρίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μετά το περιστατικό εμφανίζουν αναπνευστικά προβλήματα.


ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item