Συνεχίζει ο Νταλάρας τις συναυλίες και τα γιαούρτια μεταμορφώθηκαν σε... νεράτζια!

Νέα... μόδα μάλλον σκοπεύει να δημιουργήσει ο Νταλάρας με το νέο "κίνημα" εναντίον του! Παρ'ότι σε πρόσφατη συναυλία ...

Νέα... μόδα μάλλον σκοπεύει να δημιουργήσει ο Νταλάρας με το νέο "κίνημα" εναντίον του!
Παρ'ότι σε πρόσφατη συναυλία του άκουσε και... έφαγε τα εξ'αμάξης αυτός εκεί ατάραχος να συνεχίζει...
Εντάξει δεν θα τον κρίνουμε για αυτές του τις επιλογές...Μπορεί να γουστάρει ο άνθρωπος!
Αλλά να φτάσουμε στο σημείο να συνεχίζεται η συναυλία με την... συνοδεία των ΜΑΤ καταντά το λιγότερο γελοίο και φαρσοκωμωδία!

Ο τραγουδιστής έδινε συναυλία σήμερα στο γήπεδο της Δάφνης στην Αττική. Όταν ξεκίνησε η συναυλία κάποιοι ανάμεσα στο πλήθος άρχισαν να του πετούν νεράτζια και μπουκάλια νερού.

Οι αποδοκιμασίες ήταν πραγματικά πολύ έντονες και προέρχονταν κυρίως από το πίσω μέρος του γηπέδου. Όσοι παρερεύθηκαν για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του τραγουδιστή ζητούσαν από τους υπόλοιπους να σταματήσουν τις αποδοκιμασίες και να αποχωρήσουν. Ωστόσο τα επεισόδια δεν είχαν τέλος.Ο τραγουδιστής ωστόσο δεν διέκοψε και παρά τις έντονες και ακραίες αντιδράσεις συνέχισε να τραγουδάει.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο υπήρχει έντονη αστυνομική παρουσία και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item