Έκανε ότι έκανε ο Γιωργάκης και τώρα κάνει και χιούμορ!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά την ομιλία του μίλησε φυσικά για το κούρεμα και για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Σε κάποιο σημείο είπε ...

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά την ομιλία του μίλησε φυσικά για το κούρεμα και για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Σε κάποιο σημείο είπε για τον Τσαρλς Νταλάρα και τότε έκανε και μια παρέμβαση για τα όσα έγιναν με τον τραγουδιστή Γιώργο Νταλάρα.


Συγκεκριμένα είπε: “Μήπως δεν κάναμε αλλαγές; Την απάντηση την έδωσε ο Nταλάρα. Όχι ο τραγουδιστής μας, που θα πρέπει ελεύθερα, όπως όλοι να τραγουδούν και να μιλούν ελεύθερα σ' αυτή τη χώρα, αλλά μιλώ για τον άλλον τον Nταλάρα, που εκπροσωπεί τους επενδυτές. 


Και σε αυτό το σημείο άφησε αιχμές και για το MEGA


“Είπε στο Μέγκα χθες, ο Τσάρλς Νταλάρα, και μου έκανε εντύπωση που δεν τον έκοψαν, θυμηθείτε το καλοκαίρι του 2010. Ήταν πριν λίγους μήνες, αλλά μοιάζει λες και ήταν χρόνια πριν”, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item