Παπανδρέου: "Οι πολίτες έχουν ανάγκη από περισσότερη δημοκρατία και όχι να καταφεύγουν στη βία"

Βρε τι μας λες;;; Έτσι σου είπανε εσένα; Ότι με την βία δεν κερδίζεται τίποτα;;; Γι'αυτό κατάφεραν και σε έκαναν εσένα Γιωργάκη...

Βρε τι μας λες;;; Έτσι σου είπανε εσένα; Ότι με την βία δεν κερδίζεται τίποτα;;;
Γι'αυτό κατάφεραν και σε έκαναν εσένα Γιωργάκη πρωθυπουργό γιατί ο ελληνικός λαός εξεγέρθηκε και ελευθέρωσε αυτό το τόπο που ονομάζετε Ελλάδα!

Αλλά τι λέω, που να ξέρεις εσύ από Ελλάδα, εσύ είσαι γνώστης μόνο της δήθεν χώρας της "ελευθερίας" την Αμερική σου!

Ο Γιωργάκης λοιπόν είπε ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη από περισσότερη δημοκρατία και όχι από δήθεν υπερασπιστές τους, που καταφεύγουν στη βία και υπογράμμισε ότι όλοι οι δημοκράτες πολίτες "είμαστε πάντα απέναντι σε πρακτικές "αντιδιαδηλώσεων", τύπου καρφίτσας", όπου και αν αυτές εκδηλώνονται, είτε στην κοινωνία, είτε στον πολιτισμό είτε στην πολιτική.

"Οι δήθεν προστάτες, από όπου και αν προέρχονται, δεν μπορούν να αναστείλουν την καθημερινή δράση", τόνισε.

"Τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την με λόγους ή πράξεις παρεμπόδιση της ελεύθερης έκφρασης και της κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής δράσης" και πως κάθε τέτοια ενέργεια "αναδεικνύει μια φασίζουσα νοοτροπία των εμπνευστών της και όποιο επιχείρημα χρησιμοποιείται για την αιτιολόγηση τέτοιων πράξεων, αποτελεί μόνο πρόφαση για συγκάλυψη αυτής της αντίληψης".

Επιπλέον, επεσήμανε ότι κάθε τέτοια ενέργεια καλλιεργεί τη βία και στρέφεται εναντίον της κοινωνίας και πέρα από την καταδίκη της από τον κάθε δημοκράτη πολίτη, "ιδιαιτέρως οφείλει να την καταδικάζει κάθε κοινωνικός και πολιτικός φορέας".


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item