Μεταβάλλεται συνέχεια η πιθανή ημερομηνία των εκλογών - Τώρα λένε για 6 ή 13 Μαΐου

Έχει καταντήσει πια αστείο...Η εκλογές που αναμένονται ώστε να προκύψει συνταγματική κυβέρνηση αλλάζουν κάθε μέρα και άλλη πιθανή ημερομ...

Έχει καταντήσει πια αστείο...Η εκλογές που αναμένονται ώστε να προκύψει συνταγματική κυβέρνηση αλλάζουν κάθε μέρα και άλλη πιθανή ημερομηνία!
Άλλο ρεπορτάζ μας ενημερώνει για τέλος Απριλίου άλλο για αρχές Μαΐου, αλλά φοβόμαστε μήπως όλα αυτά είναι ένα σχέδιο απλά και μόνο για να κερδίσουν χρόνο και να παρατείνουν την "λειτουργία" αυτής της κυβέρνησης η οποία περνάει "εύκολα και απλά" το ένα Μνημόνιο μετά το άλλο χωρίς να κανένας να βγάζει κιχ...


Ανεπισήμως, Λουκάς Παπαδήμος, Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου συμφώνησαν στο χρόνο των εκλογών. Η Βουλή θα κλείσει την Πέμπτη 5 Απριλίου, είτε οι εκλογές γίνουν στις 6 Μαΐου, είτε στις 13. Για την εξέλιξη αυτή έχει ενημερωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο πρόεδρος της Βουλής, ώστε να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες. Ο Λουκάς Παπαδήμος ενημέρωσε αμέσως και τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Σταυρόπουλο, ώστε να καθοριστούν τα νομοσχέδια που θα περάσουν μέχρι τη λήξη της κοινοβουλευτικής περιόδου.

Ο Λουκάς Παπαδήμος, αφού έκλεισε το κενό στη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που έφερε έναν μίνι ανασχηματισμό, περισσότερο συμβολικό, αναμένει τώρα την παραίτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Θα υποβληθεί στις 14 ή στις 18 Μαρτίου, ανάλογα με τις εξελίξεις στη μάχη της διαδοχής για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος θα κρατήσει τα σκήπτρα της οικονομίας στην προεκλογική περίοδο. Το πιθανότερο είναι να αναβαθμιστεί σε υπουργό ο αναπληρωτής Φίλιππος Σαχινίδης και να κρατήσει ο πρωθυπουργός την ευθύνη των επαφών με το εξωτερικό.


Πληροφορίες από protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item