Έτοιμοι να ακυρώσουν τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και απλά να κάνουν εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους!

Ο ερχομός της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου αγχώνει αρκετούς υπουργούς και βουλευτές, αφού βρίσκονται ενώπιον ενός σημαντικού διλήμμ...

Ο ερχομός της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου αγχώνει αρκετούς υπουργούς και βουλευτές, αφού βρίσκονται ενώπιον ενός σημαντικού διλήμματος: να παραστούν στην καθιερωμένη παρέλαση, καθήμενοι στις θέσεις των επισήμων και μετέχοντας στις λοιπές εορταστικές εκδηλώσεις, να επικαλεστούν "διπλωματική" ασθένεια, να προτιμήσουν εκείνη την ημέρα να βρίσκονται για... διακοπές με την οικογένειά τους ή μήπως να κλειστούν στο σπίτι;


Δεν ξεχνάει κανείς την φράση του υπουργού μεταφορών στο υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής: "Θα μας κάψουν ζωντανούς!"


Οι προτάσεις που έπεσαν είναι πολλές. Μεταξύ αυτών, ακόμα και η ματαίωση των παρελάσεων και αντι γι αυτό, εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους. Η στρατιωτική παρέλαση πάντως της 25ης Μαρτίου θα γίνει κανονικά αφού θεωρούν ότι μπορεί να ελεγχθεί. Αλλοι είπαν να γίνουν παρελάσεις αλλά χωρίς την παρουσία πολιτικών. 


Το θέμα συζητείται αυτή την ώρα σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.


Παρόντες είναι οι υπουργοί: Εσωτερικών Α. Γιαννίτσης, Εθνικής 'Αμυνας Δ. Αβραμόπουλος, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Γ. Μπαμπινιώτης, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μ. Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης και Επικρατείας Γ. Σταυρόπουλος και Π. Καψής.


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item