Σκέφτονται να ακυρώσουν τις παρελάσεις της 25η Μαρτίου υπό τον φόβο επεισοδίων!

Όπως είχαμε ξαναπεί, όλοι οι αξιωματούχοι έχουν τρομοκρατηθεί στην ιδέα ότι πλησιάζει η μέρα της 25ης Μαρτίου και κάποιοι θα πρέπει να δ...

Όπως είχαμε ξαναπεί, όλοι οι αξιωματούχοι έχουν τρομοκρατηθεί στην ιδέα ότι πλησιάζει η μέρα της 25ης Μαρτίου και κάποιοι θα πρέπει να δώσουν το παρόν στις κατά τόπους παρελάσεις!

Βέβαια και μετά το τελευταίο "κρούσμα" αποδοκιμασιών στη Ρόδο, πολύ είναι αυτοί που έχουν προτείνει... να μην γίνουν καθόλου παρελάσεις!

Έτσι λοιπόν την Δευτέρα θα υπάρξει συμβούλιο με τον Παπαδήμο για να αποφασίσουν εάν θα γίνουν ή όχι παρελάσεις...
Χαρείτε την σύγχρονη "δημοκρατική" σας χούντα!

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει ειδική σύσκεψη των συναρμόδιων υπουργών υπό τον Πρωθυπουργό μόνο με αντικείμενο την αποτροπή επεισοδίων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και κυρίως για την αποφυγή φαινομένων αναλόγων εκείνων της παρέλασης της Θεσσαλονίκης της 28η Οκτωβρίου.

Ένα... στράτευμα θα παρελάσει και ένα ακόμη, αποτελούμενο από αστυνομικούς με ή χωρίς στολή θα στέκεται σχεδόν σε όλο το μήκος της παρέλασης μπρος και πίσω από τα... κάγκελα που μάλλον θα στηθούν παντού, στο χώρο του Συντάγματος αλλά και στις κάθετες οδούς. Για ολίγους θα είναι και η ίδια η παρέλαση, αφού εντός των ορίων των... καγκέλων θα περνούν με επίδειξη ταυτότητας όσοι είναι... επώνυμοι φυσικά!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item