Δόθηκε το "πράσινο φως" για την υπογραφή της σύμβασης με την Siemens ώστε να ξεμπλοκάρουν οι 7 νέοι σταθμοί του μετρό

Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής έδωσε σήμερα την έγκριση της στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκη Βορίδη να προ...

Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής έδωσε σήμερα την έγκριση της στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκη Βορίδη να προχωρήσει στην υπογραφή – μετά από χρόνια εμπλοκή (λόγω του γνωστού σκανδάλου της Siemens) - της σύμβασης με τη Γερμανική εταιρεία, έτσι ώστε να εγκατασταθεί άμεσα το σύστημα σηματοδότησης στους 7 σταθμούς των επεκτάσεων του μετρό της Αθήνας (προς Ελληνικό, Ανθούπολη και Χαϊδάρι), στους οποίους υπάρχει η εκκρεμότητα.

Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη, μετά την απόφαση αυτή, η λειτουργία των σταθμών αναμένεται να σημειωθεί το επόμενο 12μηνο, αντί για 2 χρόνια που ήταν η αρχική πρόβλεψη.

Το «πράσινο φως» έδωσαν όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ, αφού πρώτα ο υπουργός τους είχε διαβεβαιώσει πως «η σύμβαση δεν έχει κανένα πρόβλημα».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item