Φεύγει ο Βενιζέλος από την κυβέρνηση για να ασχοληθεί με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την κυβέρνηση αμέσως μετά την ολοκλήρωση του PSI, προκειμένου να ασχοληθεί με τη μάχη για την ηγεσία...


Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την κυβέρνηση αμέσως μετά την ολοκλήρωση του PSI, προκειμένου να ασχοληθεί με τη μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να έχει γνωστοποιήσει στον Λουκά Παπαδήμο ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Οι σχετικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, που αποτυπώνονται και σε ρεπορτάζ στον σημερινό κυριακάτικο Τύπο, αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα, και με δεδομένο ότι η συνεδρίαση του Eurogroup της Τετάρτης θα οδηγούσε σε τελεσίδικο, θετικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, και έτσι ο επικρατέστερος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ παρέμεινε στο πόστο του για μερικές ακόμη μέρες. Από τη στιγμή ωστόσο που το αυριανό Eurogroup θα ανάψει το «πράσινο φως» για τη συνέχιση της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, θεωρείται βέβαιο ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα υποβάλλει την παραίτησή του από την κυβέρνηση, και θα αφοσιωθεί πλέον ολοκληρωτικά στο ΠΑΣΟΚ.
Μετά άλλωστε και από την παρουσίαση του μανιφέστου Λοβέρδου για τις αλλαγές στη φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ, είναι εμφανές ότι η ομάδα Βενιζέλου-Λοβέρδου επιταχύνει τους ρυθμούς της για «να τελειώνει» με το θέμα της διαδοχής, και να αφοσιωθεί στη συνέχεια στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του Κινήματος, ενόψει των εκλογών του Απριλίου.

ΠΗΓΗ : statesmen.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item