Σόιμπλε: "Μάλλον δεν κατάλαβε καλά ο κ. Παπούλιας αυτά που είπα για την Ελλάδα"

Ενώ είχε ήδη φροντίσει να επισημάνει ότι δεν θα πρέπει να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, απαντώντας στο ξέσπασμα του προέδρου της Δημοκρατίας,...

Ενώ είχε ήδη φροντίσει να επισημάνει ότι δεν θα πρέπει να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, απαντώντας στο ξέσπασμα του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας ξαναχτύπησε.
Δεν πέρασαν λίγες ώρες από όσα είπε, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Κάρολο Παπούλια, και επανήλθε με νέες δηλώσεις στην εφημερίδα Tagesspiegel του Βερολίνου.


Αυτή τη φορά ο Γερμανός υπουργός οικονομικών έκανε προσωπική αναφορά στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
"Κάτι πρέπει να κατάλαβε λάθος ο κύριος Παπούλιας", απάντησε σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, εννοώντας ότι παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις του για την Ελλάδα.


Να σημειωθεί ωστόσο πως, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, οι συχνές συνεντεύξεις του σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης αποτελούν απόρροια της αυστηρότητας που εκφράζει για την Ελλάδα σε ό,τι αφορά την τήρηση των υποσχέσεων και την λήψη άμεσων μέτρων.news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item