Μα πόσο κοροϊδία πια;;;; Πότε σκοπεύουν να βρούνε αυτόν τον "άγνωστο" εκατομμυριούχο βουλευτή;;;

Για την ερχόμενη Τρίτη μετατίθενται οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση του «φαντομά» βουλευτή ο οποίος έβγαλε στο εξωτερικό 1.000.000 ευρώ...

Για την ερχόμενη Τρίτη μετατίθενται οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση του «φαντομά» βουλευτή ο οποίος έβγαλε στο εξωτερικό 1.000.000 ευρώ και αυτό γιατί τόσο η Βουλή, που ερευνά την συγκεκριμένη υπόθεση, όσο και το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο ετοιμάζει την λίστα με όλα τα πολιτικά πρόσωπα που έστειλαν χρηματικά εμβάσματα στο εξωτερικό την περασμένη δραματική χρονιά, έχουν «κλείσει» λόγω τριημέρου Καθαράς Δευτέρας!

Πέρα απ'όλα αυτά όμως, τα αποτελέσματα των ελέγχων δεν αναμένεται να είναι εντυπωσιακά και αυτό γιατί η πληροφορία που θέλει τον βουλευτη να χρησιμοποιεί χρηματιστηριακή εταιρεία για να εμβάσει το ποσό δυσκολεύει εξαιρετικά τον εντοπισμό του. Υπο αυτά τα δεδομένα μόνο αν ξεπεραστούν τα νομικά κωλύματα του προϊσταμένου της Αρχής για την καταπολέμηση του «μαύρου χρήματος» Παναγιώτη Νικολούδη θα ανακαλυφθεί ο συγκεκριμένος βουλευτής.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item