Γιώργος Χατζημαρκάκης: "Θα διώξουν την Ελλάδα από το ευρώ τον Ιούλιο"

Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης σε συνέντευξη του υποστήριξε πως οι δανειστές της χώρας μας κρατάνε στο ευρώ μέχρι τον Ιούλιο, όταν και θα μας α...

Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης σε συνέντευξη του υποστήριξε πως οι δανειστές της χώρας μας κρατάνε στο ευρώ μέχρι τον Ιούλιο, όταν και θα μας αναγκάσουν σε φυγή για να γλιτώσει από διάσπαση η ευρωζώνη εξαιτίας ελληνικής πτώχευσης.

Την ίδια ώρα ο γνωστός γερμανός οικονομολόγος Hans-Werner Sinn δηλώνει πως θα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα να πάρει το νέο πακέτο διάσωσης των 130 δις ευρώ και να γυρίσουμε στην δραχμή για να αποφύγουμε εμφύλιο πόλεμο!
''Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει η Ελλάδα να γίνει ανταγωνιστική στην ευρωζώνη. Θα χρειαζόταν να μειώσει τις τιμές της κατά 31% για να φθάσουν στο επίπεδο της Τουρκίας, και αυτό θα έφερνε τη χώρα στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου''.


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item