"Θερμή" υποδοχή με γιουχαΐσματα επιφύλασσαν οι κάτοικοι σε χωριό της Θράκης για τον Παπουτσή

Κάτοικοι του Έβρου, οι οποίοι διαφωνούν με την κατασκευή του φράχτη  αποδοκίμασαν  το μεσημέρι της Δευτέρας τον υπουργό Προστασίας του...

Κάτοικοι του Έβρου, οι οποίοι διαφωνούν με την κατασκευή του φράχτη αποδοκίμασαν το μεσημέρι της Δευτέρας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή κατά την αναχώρησή του από τη Νέα Βύσσα.
Η αστυνομία κράτησε σε μεγάλη απόσταση τους διαδηλωτές από τον Υπουργό ο οποίος βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο και ίσως, να μην τους αντιλήφθηκε καν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντια, καθώς κλούβες, βρίσκονταν σε κομβικά σημεία της Βύσσας.
Η ανακοίνωση των κατοίκων:
"Για μια ακόμη φορά, επισημαίνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η κατασκευή του “φράχτη” δεν μπορεί να αναχαιτίσει τις ροές μη νόμιμων μεταναστών, παρά μόνο να τις μετατοπίσει σε άλλα, πιο επικίνδυνα “περάσματα”.
Για μία ακόμη φορά, επισημαίνουμε ότι ένα τέτοιο ανούσιο “έργο”, θίγει βαθύτατα την αξιοπρέπεια των κατοίκων του Έβρου και στιγματίζει ολόκληρο το νομό στη συνείδηση κάθε νοήμονα ανθρώπου.
Για μία ακόμη φορά, οφείλουμε να δείξουμε σε εκείνους που αποφάσισαν χωρίς να λάβουν υπ'όψιν τους τη γνώμη της τοπικής κοινωνίας, ότι διαφωνούμε κάθετα με την εντελώς αναποτελεσματική και απάνθρωπη κατασκευή του 'φράχτη'".ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item