Ας γελάσουμε καλύτερα - "Δεν υπάρχουν προβοκάτορες στην ΕΛ.ΑΣ."

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γεγονός ότι οι κουκουλοφόροι εισβάλλουν μέσα στους συγκεντρωμένους διαδηλωτές. Γεγο...

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γεγονός ότι οι κουκουλοφόροι εισβάλλουν μέσα στους συγκεντρωμένους διαδηλωτές. Γεγονός που έχει ως συνέπεια η Αστυνομία να μη μπορεί να εισχωρήσει στο ειρηνικό πλήθος γιατί θα κατηγορηθεί για διάλυση των συγκεντρώσεων», λέει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κοκκαλάκης.

Και γι’ αυτό προτρέπει τους διαδηλωτές να μην επιτρέπουν στους βάνδαλους να εισέρχονται στα μπλόκα τους. «Πρέπει οι πολίτες να τους εμποδίζουν την είσοδο και να τους παραγκωνίζουν για να μπορούν οι αστυνομικοί να κάνουν τη δουλειά τους και να τους συλλαμβάνουν χωρίς να κινδυνεύουν οι πολίτες».

«Δεν υπάρχουν προβοκάτορες στην ΕΛ.ΑΣ»

Πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. στέκεται και στις κατηγορίες μερίδας του κόσμου ότι δηλαδή υπάρχουν κουκουλοφόροι στην Αστυνομία, οι οποίοι προκαλούν επεισόδια. «Είχε αφεθεί να πιστεύεται ότι υπάρχουν κουκουλοφόροι μέσα στην Αστυνομία. Αυτά είναι αφέλειες! Φυσικά και δεν υπάρχουν προβοκάτορες στην Αστυνομία. Όσοι τα λένε αυτά, τα αναφέρουν μόνο για να τα πουν», σημειώνει.

newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item