Γιατί ο Παπανδρέου ζητά εξεταστική για την Ελληνική Στατιστική Αρχή «εδώ και τώρα;»

Μην σας κάνει καμία εντύπωση… Δεν θέλει απλά να τελειώσει το θέμα με την ΕΛΣΤΑΤ ζητώντας εξεταστική, αλλά αυτή η κίνηση έχει χαρακτή...


Μην σας κάνει καμία εντύπωση…
Δεν θέλει απλά να τελειώσει το θέμα με την ΕΛΣΤΑΤ ζητώντας εξεταστική, αλλά αυτή η κίνηση έχει χαρακτήρα .. «πολιτικής μπλόφας».
Η απάντηση βρίσκεται σε μια φράση του Γιώργου Παπανδρέου κατά τη δευτερολογία του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ:
«Η ΝΔ ελπίζει σε μια νίκη που θα είναι πύρρειος και δεν ξέρω αν θα την έχει αυτή τη νίκη. Καλό θα ήταν για δυο ακόμα χρόνια η χώρα να έχει κυβέρνηση συνεργασίας, για να μπορέσει να προχωρήσει».
Αυτό το αίτημα για παράταση της κυβέρνησης έρχεται να «κουμπώσει» στο αίτημά του να γίνει «εδώ και τώρα» εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, που αφορά καταγγελίες για διόγκωση του ελλείμματος του 2009.
Ο λόγος; Όσο μια εξεταστική επιτροπή είναι σε εξέλιξη, δεν μπορούν να προκηρυχτούν εκλογές, αφού πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί.
Συνεπώς, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν παίζει μόνο το τελευταίο του χαρτί για τη συγκάλυψη του θέματος, αλλά και το χαρτί για να καθυστερήσει εκ νέου όλες τις διαδικασίες.
Γι΄ αυτό και η ΝΔ ζητά η εξεταστική να γίνει μετά τις εκλογές. Δηλαδή, η Συγγρού ζητά να γίνουν εκλογές τώρα και όχι κατά φθινόπωρο μεριά…

ΠΗΓΗ : filologos10.wordpress.com

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item