Και ο Σαμαράς συνεχίζει το βιολί του και επιμένει για εκλογές άμεσα

Ας γελάσουμε με τις γελοιότητες του κ. Σαμαρά! Ενώ και ο ίδιος ξέρει πως οι εκλογές προσανατολίζονται κάπου στις αρχές Απριλίου, αυτός...

Ας γελάσουμε με τις γελοιότητες του κ. Σαμαρά!


Ενώ και ο ίδιος ξέρει πως οι εκλογές προσανατολίζονται κάπου στις αρχές Απριλίου, αυτός συνεχίζει το παραμύθι και το επικοινωνιακό παιχνίδι απλά και μόνο για να αποπροσανατολίσει!
Και βέβαια λόγω του μεγαλεπήβολου "ΝΑΙ" που είχε δώσει την περασμένη Κυριακή στη νέα σύμβαση, το κόμμα του άρχισε να χάνει τα μεγάλα ποσοστά στις (παραπλανητικές να πούμε την αλήθεια δημοσκοπήσεις) και έτσι με την σειρά του "έπιασε" τους γνωστούς-άγνωστους, τα γνωστά κωλόπαιδα που καταστρέφουν την Αθήνα σε κάθε πορεία!


Μην γελιέστε βέβαια γιατί στις επόμενες εκλογές η ΝΔ θα είναι το κόμμα το οποίο θα κερδίσει στις εκλογές και τότε θα δούμε πως ο κ. Σαμαράς δεν διαφέρει καθόλου από τα "κοράκια" που γυρνάνε πάνω από την Ελλάδα και είναι έτοιμα να μας κατασπαράξουν!


Το αίτημά του για κυβέρνηση με νωπή και ισχυρή εντολή, αλλά και αναπτυξιακό προσανατολισμό, επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, σε αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα «Σημερινή», παρουσιάζοντας την πρόταση του κόμματός του για την έξοδο από την κρίση.


«Χρειάζονται τώρα συγκεκριμένα πράγματα. Εκλογές, ώστε να προκύψει νέα κυβέρνηση, με νωπή και ισχυρή εντολή, αλλά και μια νέα αναπτυξιακή πορεία. Να τηρήσουμε τους στόχους μείωσης του ελλείμματος, αλλά να προσθέσουμε και άλλες δύο προτεραιότητες: Την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή».Ο κ. Σαμαράς εκφράζει την πεποίθηση ότι με την απόφαση της ΝΔ να στηρίξει το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση, «η χώρα απομακρύνθηκε από τον γκρεμό», επισημαίνει, όμως, ότι «τίποτε δεν κρίθηκε οριστικά» και ότι «έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας».


Σε ερώτηση για την αλλαγή της στάσης της ΝΔ έναντι του μνημονίου, εξηγεί μεταξύ άλλων πως «τα πράγματα σήμερα δεν ίδια με όσα επικρατούσαν στις αρχές του 2010. Τότε το χρέος ήταν βιώσιμο, σήμερα δεν είναι. Τότε οι Ευρωπαίοι -με ευθύνες του κ. Παπανδρέου- πίστευαν ότι το πρόβλημα ήταν κυρίως ελληνικό. Τώρα κατανοούν ότι δεν είναι, ότι μεταδίδεται σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη. Ιδιαίτερα τον ευρωπαϊκό Νότο. Τότε δεν αμφισβητείτο η παραμονή μας στην Ευρωζώνη. Τώρα αμφισβητήθηκε».


Στην αναφορά του εξάλλου για τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας, υποστηρίζει ότι αυτοί που έκαναν τους βανδαλισμούς «ήταν προετοιμασμένοι και οργανωμένοι... και έπληξαν ολόκληρη την Ελλάδα», διαμηνύοντας πως «η ΝΔ έχει μαζί τους ανοιχτούς λογαριασμούς».


ΠΗΓΗ : protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item