Ξύλο και δακρυγόνα στο Σύνταγμα - Κανένα κανάλι δεν δείχνει τίποτα!

Ούτε ένα κανάλι τηλεοπτικό δεν δείχνει τι συμβαίνει στο Σύνταγμα. Η χούντα της τρόικας, του Λουκά και των συγκυβενητών είναι εδώ......Ούτε ένα κανάλι τηλεοπτικό δεν δείχνει τι συμβαίνει στο Σύνταγμα. Η χούντα της τρόικας, του Λουκά και των συγκυβενητών είναι εδώ... και θα αντισταθεί για να μην φύγει. Το δίκτυο Bloomberg για παράδειγμα, διακόπτει κάθε λίγο και λιγάκι για να μεταδώσει εικόνες από τα επεισόδια.

Ενταση επικρατεί αυτήν την ώρα στο Σύνταγμα μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε δυνάμεις των ΜΑΤ, στην οδό Φιλελλήνων, μπροστά από τα ΚΕΠ Συντάγματος . Σε εξέλιξη βρισκεται το συλλαλητήριο ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, κλειστοί δρόμοι στο κέντρο.

3:52 Δύο διμοιρίες των Ματ στην Μητροπόλεως.

13:50 Μια προσαγωγή μέχρι τώρα από την αστυνομία.

13:49 Βόμβες μολότοφ και χρήση χημικών.

13:28 Σοβαρά τραυματισμένος ένας διαδηλωτής.

13:25 Ένταση στο Σύνταγμα στην επάνω κυρίως πλευρά της πλ. Συντάγματος και στην οδό Φιλελλήνων.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που κήρυξαν τα συνδικάτα ενάντια στο νέο Μνημόνιο, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται παρατεταγμένη μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Στο υπουργείο Εργασίας, στην οδό Πειραιώς, κατέληξε η πορεία του ΠΑΜΕ, όπου πραγματοποίησαν το πρωί συμβολική κατάληψη από μέλη του, τα οποία έχουν αναρτήσει ένα μεγάλο πανό με συνθήματα κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της τρόικας.


Σύμφωνα με την αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, όταν οι ομάδες των νεαρών που συμμετέχουν στη διαδήλωση πέταξαν αρχικά πέτρες και ξύλα εναντίον των ΜΑΤ, στη συμβολή Φιλελλήνων και Οθωνος και βόμβες μολότοφ, εναντίον των αστυνομικών στην οδό Μητροπόλεως.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κάνει χρήση χημικών, ενώ αυτή την ώρα υπάρχουν αψιμαχίες στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης έχει γίνει μία προσαγωγή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και τραυματισμοί.


kostasxan.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item