Οκτώ προσαγωγές της αστυνομίας κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας!

Οκτώ άτομα προσήχθησαν απο την Αστυνομία λίγο πριν από το μεσημέρι, ενώ συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω απο τη γερμανική πρεσβε...

Οκτώ άτομα προσήχθησαν απο την Αστυνομία λίγο πριν από το μεσημέρι, ενώ συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω απο τη γερμανική πρεσβεία της Αθήνας, στη συμβολή των οδών βασ. Σοφίας και Καραολή Δημητρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί προχώρησαν στις προσαγωγές γιατί μία γυναίκα πέταξε εναντίον της πρεσβείας ένα αυγό.

Τη συγκέντρωση έξω απο την πρεσβεία πραγματοποίησαν Γερμανοί της ομάδας «Σβάμπινγκραντ Μπάλλετ», οι οποιοι ήθελαν να παραδώσουν ψήφισμα προς τους Γερμανους πολιτικούς, με το οποίο συμπαρίστανται στους Έλληνες και κατηγορούν τη γερμανική κυβέρνηση για τη στάση της στο ελληνικό πρόβλημα.
Στο ψήφισμά τους τα μέλη της ομαδας επισημαίνουν οτι η Ελλάδα «θα γίνει προτεκτοράτο των τεχνοκρατών, με τη γερμανική κυβέρνηση ως τοποτηρητή».

Προσαχθέντες είναι επτά Γερμανοί και ένας Έλληνας ομογενής απο τη Γερμανία.Σύμφωνα με αστυνομική πηγή οι προσαγωγές έγιναν για να διαπιστωθεί αν υπήρξαν αδικήματα για τα οποία η γερμανική πρεσβεία επιθυμούσε την ποινική δίωξη των συγκεντρωθέντων, αλλά λίγο αργότερα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.


ΠΗΓΗ : in.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item