Αυτοί ήταν οι συλληφθέντες στα επεισόδια - Ένας στους τρεις είναι αλλοδαποί

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε λοιπόν οι 26 περίπου αλλοδαποί συλληφθέντες δεν θα τους κάνουν τίποτα απολύτως και απλά θα τους αφήσουν να ...


Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε λοιπόν οι 26 περίπου αλλοδαποί συλληφθέντες δεν θα τους κάνουν τίποτα απολύτως και απλά θα τους αφήσουν να φύγουν...μέχρι την επόμενη φορά!
Βάσει των στοιχείων που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, ένας στους τρεις συλληφθέντες των επεισοδίων της Κυριακής είναι αλλοδαπός, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποίησε σχετική λίστα με την επαγγελματική κατάσταση των ιθυνόντων για τις υλικές ζημιές και ολικές καταστροφές που υπέστησαν περίπου 45 καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας.
Άνεργοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι, ένας καθηγητής, ένας σκηνοθέτης και ένας ασκούμενος δικηγόρος βρίσκονται στη λίστα με τους γνωστούς αγνώστους που ευθύνονται για την παντελή λεηλασία της Αθήνας.
Όπως επίσης προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, εκτός από τους 53 Έλληνες, κατηγορητήρια θα σχηματιστούν εις βάρος 26 αλλοδαπών από τους οποίους: εννιά κατάγονται από την Αλβανία, τέσσερις από την Αλγερία, δύο από τη Ρουμανία, δύο από την Πολωνία, ένας από την Τυνησία, ένας από τη Μαυριτανία, ένας από το Αφγανιστάν, ένας από τη Μολδαβία, ένας από το Ιράκ και τέσσερις είναι Παλαιστίνιοι.
Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική τους ενασχόληση, 39 από τους συλληφθέντες δεν δήλωσαν επάγγελμα στις διωκτικές Αρχές, δεκαπέντε είναι άνεργοι, έντεκα ιδιωτικοί υπάλληλοι, δύο ελεύθεροι επαγγελματίες, τέσσερις φοιτητές, δύο μαθητές, ένας καθηγητής, ένας ασκούμενος δικηγόρος, ένας αυτοκινητιστής, δύο οικοδόμοι και ένας σκηνοθέτης.
Μεταξύ των 79 συλληφθέντων βρίσκονται και τρεις ανήλικοι ηλικίας μεταξύ 14 και 17 ετών, 68 είναι ηλικίας από 19 έως 39 ετών και άλλοι οκτώ είναι πάνω από 40 χρονών.


news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item