Βουλγαράκης: Είναι δυνατόν να μιλάμε για τόσο μ@λάκα δήμαρχο Αθηναίων;

Με έναν βαρύ χαρακτηρισμό για τον Γιώργο Καμίνη σχολίασε ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης, την είδηση ότι ο Δήμος Αθηναίων απο...


Με έναν βαρύ χαρακτηρισμό για τον Γιώργο Καμίνη σχολίασε ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης, την είδηση ότι ο Δήμος Αθηναίων απομακρύνει αστέγους από το κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ.
Ειδικότερα, σχολιάζοντας την είδηση πως εκδιώχθηκαν 80 άστεγοι από το κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ ώστε να διενεργηθεί αγώνας μπάσκετ, ο Γιώργος Βουλγαράκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter "είναι δυνατόν να μιλάμε για τόσο μ*αλάκα δήμαρχο;;;;".
Από τη μαζική επιχείρηση "εκκαθάρισης" του κλειστού γυμναστηρίου του Ρουφ από άστεγους δεν γλίτωσαν ούτε μία έγκυος γυναίκα και μια τραυματισμένη που βρίσκονταν ανάμεσα στους αστέγους που είχαν βρει εκεί καταφύγιο.
Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες ο Δήμος Αθηναίων είχε ανακοινώσει ότι παραχωρεί την αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου για την φιλοξενία των αστέγων εν μέσω κακοκαιρίας.
Ο δήμαρχος Αθηναίων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο στόχαστρο για τη στάση που έχει τηρήσει ο Δήμος απέναντι στο θέμα των αστέγων.
Λίγες ημέρες νωρίτερα μάλιστα, ο Γιώργος Καμίνης είχε καταθέσει μήνυση, που αργότερα απέσυρε, σε ομάδα ατόμων που απέκλεισε την αίθουσα του καφενείου στο Πνευματικό Κέντρο για να μείνουν εκεί άστεγοι.
ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item