Μαθητές εναντίον ΜΑΤ - Έκαναν χρήση χημικών απέναντι σε παιδιά!!!

Ένταση προκλήθηκε και όταν τα ΜΑΤ "έκλεισαν" τους μαθητές στην είσοδο του Μετρό. Έγιναν τέσσερις προσαγωγές, τριών μαθητών αλλά ...

Ένταση προκλήθηκε και όταν τα ΜΑΤ "έκλεισαν" τους μαθητές στην είσοδο του Μετρό. Έγιναν τέσσερις προσαγωγές, τριών μαθητών αλλά και ενός πολίτη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε όταν είδε τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τους μαθητές. 

Περίπου στις 15:00 τα πνεύματα ηρέμησαν οριστικά και οι μαθητές αποχώρησαν.Για άλλη μια μέρα, το κέντρο της Αθήνας έγινε πεδίο μάχης. Αυτή τη φορά, ανάμεσα μαθητές με ΜΑΤ. Λίγο πριν από τις 14:00 η κατάσταση ηρέμησε, αλλά τα παιδιά δεν έφυγαν. Παραμένουν στην πλατεία Συντάγματος, η οποία είναι περικυκλωμένη από δυνάμεις των ΜΑΤ.


Τα "αίματα άναψαν" όταν ένας οι μαθητές πέταξαν πέτρα προς τη διμοιρία των ΜΑΤ και τραυμάτισαν στο κεφάλι έναν άνδρα, που άρχισε να αιμορραγεί. Εκείνος, αποφάσισε να πετάξει χημικά στα παιδιά. Και το έκανε παρά το γεγονός πως ο ανώτερος αξιωματικός του φώναζε: «Μην πετάξεις χημικά στα παιδιά». Αλλά εκείνος δεν υπ-άκουσε.ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item