Τσίπρας: "Πάμε σε άτακτη χρεωκοπία - Μεγαλύτερο πρόβλημα θα έχει η Ευρωζώνη"

«Αν οδηγηθούμε σε άτακτη χρεοκοπία, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα το τραπεζικό σύστημα -και οι μισθοί και οι συντάξεις- αλλά δεν θα έχει μόν...

«Αν οδηγηθούμε σε άτακτη χρεοκοπία, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα το τραπεζικό σύστημα -και οι μισθοί και οι συντάξεις- αλλά δεν θα έχει μόνο η Ελλάδα πρόβλημα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει η Ευρωζώνη» δήλωσε, επικαλούμενος σχετικές δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

«Το χρέος είναι μη διαχειρίσιμο (...) με το PSI τα περισσότερα χρήματα τα τράπεζα θα πάνε στις τράπεζες και τους ομολογιούχους» τόνισε. Ζήτησε επίσης διαγραφή του χρέους ή τουλάχιστον να δοθεί περιθώριο χρόνου στην ελληνική πλευρά με τρία χρόνια χρόνια, χωρίς την καταβολή τόκων και χρεολυσίων στους πιστωτές.


Για το ενδεχόμενο παράτασης του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου, τόνισε ότι τα κόμματα που την στηρίζουν θα μπορούσαν να καταργήσουν και τις εκλογές.


ΠΗΓΗ : protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item