Ρεζίλι ο Βενιζέλος από Ολλανδό υπουργό - “Καλά εσείς τι εκπροσωπείτε”;;;

Σύμφωνα με το Mega στο χθεσινό Eurogroup ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γιαν Κες ντα Γιάγκερ ενώ μιλούσε ο κ.Βενιζέλος φέρεται να έβγαλ...

Σύμφωνα με το Mega στο χθεσινό Eurogroup ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γιαν Κες ντα Γιάγκερ ενώ μιλούσε ο κ.Βενιζέλος φέρεται να έβγαλε στο τραπέζι τις δημοσκοπήσεις που γίνονται εδώ στην Ελλάδα.


Ο Ολλανδός υπουργός ρώτησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ποιο κόμμα εκπροσωπεί και τότε ο ολλανδός υπουργός του αρχίζει να διαβάζει: “ΝΔ πρώτη, μετά Δημοκρατική Αριστερά, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ 8%.  Ποιοι είστε εσείς και τι εκπροσωπείται; Που θα σας βρω εγώ μετά τις εκλογές για να μας δώσετε πίσω τα λεφτά. Να υπογράψουν όλα τα κόμματα και αυτά που είναι πριν από εσάς”, είπε ο Ολλανδός υπουργός.


Τότε σύμφωνα πάντα με το Mega φαίνεται πως επενέβη και ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Σόιμπλε και συμφώνησε ότι πρέπει να υπογράψουν όλοι. 


Όλο αυτό φυσικά έφερε σε δύσκολη θέση τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών...

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item