Γελάστε...Ο Παπανδρέου ζητάει σεβασμό επειδή έκανε θυσίες!

Την πεποίθησή του ότι η χώρα δεν θα χρεοκοπήσει και δεν θα βγει από το ευρώ, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντ...

Την πεποίθησή του ότι η χώρα δεν θα χρεοκοπήσει και δεν θα βγει από το ευρώ, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «ΗARDtalk», η οποία μεταδίδεται σήμερα από το BBC.


Ο κ. Παπανδρέου υποστηρίζει ότι η πρόσφατη συμφωνία του Eurogroup στις Βρυξέλλες αποκλείει την προοπτική της χρεοκοπίας και της εξόδου της χώρας από το ευρώ και μας δίνει περιθώριο ανάσας για τις μεγάλες αλλαγές, ωστόσο σημειώνει πως «πρέπει να κάνουμε σκληρή δουλειά».


«Αλλά απαιτώ και περισσότερο σεβασμό γιατί έχουμε κάνει τεράστιες θυσίες», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξηγώντας ότι αναφέρεται σε διεθνείς αναλυτές, αλλά και ανθρώπους των αγορών.


Επιπλέον, αναφέρει ότι λόγω της πίεσης που υφίσταται όλο αυτό το διάστημα η Ελλάδα και οι φημολογίες για το τι θα μπορούσε να συμβεί στη χώρα, έχουν προκαλέσει μεγάλο πόνο και έχουν συμβάλει και στην ύφεση, λόγω του φόβου που προκαλείται στους πολίτες.


Ακόμη, ο κ. Παπανδρέου έθιξε το ζήτημα του δημοκρατικού ελλείμματος στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, καθότι οι πολίτες της ΕΕ νιώθουν αδύναμοι και διερωτώνται ποιοι λαμβάνουν τις αποφάσεις.


Ο κ. Παπανδρέου εκτιμά, μεταξύ άλλων, ότι αν και στην ΕΕ είμαστε «οικογένεια», δεν έχουμε καταλάβει πόσο βαθιά συνδεδεμένοι είμαστε και πως γι' αυτό χρειαζόμαστε περισσότερη οικονομική διακυβέρνηση και λιγότερες προκαταλήψεις που, όπως λέει, αποπροσανατολίζουν από τα πραγματικά προβλήματα.


Επειδή είναι προφανές πως η συγκεκριμένη δήλωση του ΓΑΠ, αποτελεί ξεκάθαρη ύβρη προς τον Ελληνικό λαό από τον οποίο έχει το θράσος να απαιτεί σεβασμό, τα σχόλια... δικά σας...


ΠΗΓΗ : kostasxan.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item