Επιτέλους ο Παπούλιας φέρεται σαν αληθινός πρόεδρος - Παραιτήθηκε από τον μισθό του

Επιτέλους ο Παπούλιας έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει εδώ και πολύ καιρό...Να παραιτηθεί του μισθού του! Γι'αυτό λοιπόν καλά θα ε...


Επιτέλους ο Παπούλιας έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει εδώ και πολύ καιρό...Να παραιτηθεί του μισθού του!
Γι'αυτό λοιπόν καλά θα είναι να κινήσετε σιγά σιγά τις διαδικασίες ώστε να μειώσετε τους μισθούς και εσείς οι τρισάθλιοι βουλευτές...Επίσης ένα σημαντικότατο βήμα θα είναι όλοι οι εκλεγμένοι από τον λαό(είτε είναι υπουργοί, πρωθυπουργοί, βουλευτές) μετά το τέλος της θητεία τους να παίρνουν απλά αποζημίωση τον βασικό μισθό τους και τίποτα παραπάνω!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ε. Βενιζέλος του δήλωσε πως παραιτείται του μισθού που προβλέπεται, τον “παρακάλεσε” όπως είπε να κινήσει τις διαδικασίες.

Είναι μια πράξη που γίνεται στην κορύφωση της κρίσης της χώρας, την ώρα που πλήττεται σε πρωτοφανή επίπεδα το εισόδημα του Έλληνα πολίτη και είναι σίγουρα μια πράξη αλληλεγγύης από τον πρώτο πολίτη της χώρας. 

Ο Ε. Βενιζέλος τη χαρακτήρισε "σημαντική και συμβολική πρωτοβουλία" για την οποία όπως ανέφερε "τον ευχαριστώ και θα ενημερώσω το υπουργικό συμβούλιο"

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item