Μόντι: “Είτε χρεοκοπήσει είτε όχι, η Ελλάδα θα μείνει στην ευρωζώνη"

"Γνωρίζω ότι γίνονται σημαντικές προσπάθειες από όλους όσοι εμπλέκονται. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά σε μία συμφωνία", δήλω...

"Γνωρίζω ότι γίνονται σημαντικές προσπάθειες από όλους όσοι εμπλέκονται. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά σε μία συμφωνία", δήλωσε ο κ. Μόντι σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

"Πιστεύω ότι μία συμφωνία είναι σημαντική για την Ελλάδα και τη γενικότερη σταθεροποίηση των αγορών. Και κανονικά όταν κάτι είναι πολύ κοντά και είναι απαραίτητο, τότε αυτό συμβαίνει", πρόσθεσε.

Όσον αφορά την πιθανότητα χρεοκοπίας της Ελλάδας ο Ιταλός πρωθυπουργός σχολίασε: "Πρώτον, είμαι κάθε άλλο παρά σίγουρος ότι θα υπάρξει στάση πληρωμών στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει. Δεύτερον, είτε χρεοκοπήσει είτε όχι, δεν βλέπω την Ελλάδα να φεύγει από την ευρωζώνη".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item