Ο ανασχηματισμός...μας "πέθανε" - Κατευθείαν εκλογές τον Απρίλιο

Χωρίς αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα θα πορευτεί ο Λουκάς Παπαδήμος μέχρι τις εκλογές του Απριλίου, καθώς σήμερα οριστικοποιήθηκε η… μη...


Χωρίς αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα θα πορευτεί ο Λουκάς Παπαδήμος μέχρι τις εκλογές του Απριλίου, καθώς σήμερα οριστικοποιήθηκε η… μη πραγματοποίηση ανασχηματισμού.


Ο Πρωθυπουργός έκρινε ότι αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή, δεν πρέπει να χαθεί χρόνος και έτσι τηλεφώνησε στον κ. Βορίδη, και του ζήτησε να μείνει στην κυβερνηση. Ο κ. Βορίδης δέχθηκε.

Για την παραμονή του κ. Βορίδη στην κυβέρνηση συμφώνησαν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος και ο Αντώνης Σαμαράς.

Κενές θα μείνουν οι θέσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών (παραιτήθηκε η κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου) και των υφυπουργών Αμυνας (παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Γεωργίου), Εργασίας (παραιτήθηκε ο κ. Ι. Κουτσούκος) και Ναυτιλίας (ήταν ο κ. Αδ. Γεωργιάδης μέχρι προχθές βουλευτής του ΛΑΟΣ και νυν ανεξάρτητος).


Εκλογές τον Απρίλιο
Τον Απρίλιο προσδιόρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής ως μήνα διεξαγωγής των πρόωρων εκλογών, στο πλαίσιο της σχετικής ενημέρωσης που έκανε χθες στους πολιτικούς συντάκτες.
Ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε με έμφαση ότι η μεταβατική κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου θα έχει ολοκληρώσει το έργο της εντός του Μαρτίου, κάτι που σημαίνει ότι στη συνέχεια θα διαλυθεί η Βουλή, και θα προκηρυχθούν οι πρόωρες εκλογές.
Σύμφωνα με τον Παντελή Καψή, τις επόμενες τρεις εβδομάδες η Ελλάδα έχει σημαντικό δρόμο μπροστά της, καθώς θα πρέπει να ολοκληρώσει το σύνολο των υποχρεώσεων τις οποίες έχει αναλάβει, για την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, αλλά και για το PSI.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item